Пиріг з індичкою та чорносливом дозволяє розкрити найтонші відтінки смаку м'яса птиці. Саме цей рецепт рекомендується до різдвяного столу в країнах Європи, і рецепт нашого шеф-кухаря нічим не поступається закордонним. За ситну вечерю одночасно,і люблять, цінують пиріг жителі Києва, саме тому серед інших саме пиріг з індичкою та чорносливом замовляють рідше. І отримують знижку на доставку, адже за умови замовлення двох пирогів вартість доставки зменшується, а при замовленні трьох доставка стає безкоштовною. Які продукти ми беремо для начинки? Тільки свіжозаготовлене м'ясо молодої індички, філейну частину, без сухожилля, шкірки, біле або рожеве м'ясо за вашим побажанням. Ягоди чорносливу привозяться з місцевих чи іноземних агрокомплексів, у сезон це збирання врожаю цього року, у сезон це заморожені фрукти, які зберегли всі вітаміни та корисні речовини. У тісто жоден експерт не знайде шкідливих добавок та хімічних домішок. Якщо готувати, то чесно і тільки по-справжньому смачно такий девіз Пирогової. Як приємний бонус для наших покупців: пироги можна робити і більше, ніж зазвичай за розміром та вагою, а також красиво оформити, як вам завгодно. Доброго вам обіду чи вечері!